neděle 6. března 2016

UMBOKNIŽNÍK: MARTINUS A JÁ

Je to skutečně tady! Přišel mi balíček od Martinusu, který předznamenává velké věci!



Tak v první řadě musím velice skromně přiznat, že tohle je první (a snad ne poslední) recenzní výtisk přímo od Martinusu, což znamená... ŽE JSEM UZAVŘELA SVOU PRVNÍ STRAŠNĚ DLOUHODOBOU SPOLUPRÁCI S KNIHKUPECTVÍM! 

Jezte, pijte a slavte tři dny a tři noci!

Přišla mi krásně tlustá knížka Pod rouškou noci od autora Denise Lehanea, gangsterka ze Spojených států ve 20. letech. 

Tak já jdu číst a vy se zatím podívejte na fotky knížky i dalších drobností, co mi v balíčku přišly. Snad nejvíc mě potěšil dopis od Martinusáků, díky moc!

A mimochodem, na martinus.cz celý březen probíhá Knižní šifra 2 - obrovská soutěž, kde můžete vyhrát spoustu cen, když budete mít fakt hodně štěstí, tak i hlavní výhru - až 128 knih! Neboli tolik knížek, že budete mít co číst až do konce života :D A to minimálně za pokus rozhodně stojí! Tak hodně štěstí..

Mějte se krásně!
V.









9 komentářů:

  1. Ten odznačik je strašne zlatučký! :3 ^-^

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k uzavření spolupráce! :) Také mi od Martinusu nedávno přišel první balíček, a těmi drobnostmi jsem byla naprosto nadšená - ten osobní přístup je hrozně milý a fakt mi udělal radost. Tak snad se Ti bude knížka líbit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ten osobní přístup je skvělý! Děkuju moc :)
      V.

      Vymazat
  3. Spolupráce s Martinusem je splněný sen! Moc gratuluju k takovému úspěchu. Nádherné fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá dost dobře!
    Mimochodem, to už jsi na straně 245?? Kdy že Ti to přišlo???? :-)

    Jenom nerozumím tomu, jak to funguje - když píšeš Umboknižník, to je takový ten systém, jak Ti vyberou a pošlou nějakou knížku, ne? Nebo se pletu? Jak bys pak poznala, že to je přímo od Martinusu? (tovíš, jsem v tomhle nezkušenec!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je kouzlo :D
      Unboxing je taková velice rozšířená rubrika, kdy ti přijde balíček a ty ho velice dlouho a tajně rozbaluješ a fotíš, aby se i o ostatní mohli pokochat tvým štěstím z nové knihy. Já mám v rámci originality Umboknižníka. Jinak na spolupráci se vždycky dohodnu dopředu, takže vím, jaká knížka a od koho přijde.
      V.

      Vymazat
  5. Gratuluji k první spolupráci! S Martinusem taky začínám spolupracovat a podle ohlasů ostatních už se těším na balíček, protože komunikace s obchodem působí hrozně mile (třeba ten tvůj osobní vzkaz). Užij si knížku.
    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopřeji k úspěšnému navázání spolupráce! :-)

    OdpovědětVymazat