pátek 18. září 2015

DOUBLE RECENZE: ELEANOR A PARK

Jsme dvě, obě čteme, obě hodnotíme a často se v názorech rozcházíme. Jak se rozchazíme v názorech na knihu Eleanor a Park, si můžete přečíst v této první DOUBLE RECENZI!


sobota 12. září 2015

Blogtour Rudý kapitán 6/6: VYHRAJTE RUDÉHO KAPITÁNA

Je to tady - blogtour k nové knize Dominika Dána je u konce. V posledním článku si, jak jsem už několikrát slibovala, zasoutěžíte. Jsou pro vás připravené dva výtisky knihy Rudý kapitán.



Poslední článek k blogtour a zároveň úplně první soutěž na našem blogu. Vůbec netuším, kolik z vás se zúčastní, takže si myslím, že máte velkou šanci vyhrát! Co pro to musíte udělat?

středa 9. září 2015

Blogtour Rudý kapitán 5/6: ČÁST (Z) RUDÉHO KAPITÁNA

„Mayor... prosím... jistě... nejsem u sebe, jsem u Krauze v kanceláři! V pořádku, přehoďte mi ho sem... čekám... ahoj! Ne... neslyšel... Krauz je tady půl metru ode mě...“ Mayor ztichl, dlouho poslouchal a potom vyjekl: „Burger!?“ Prudce se otočil a s vyvalenýma očima zíral na Krauze. Ten si čmáral něco do notesu.

„... dobrá... prověřím to... ne, zatím to nikam neposílej...“ 




pondělí 7. září 2015

Blogtour Rudý kapitán 4/6: RUDÝ KAPITÁN

Právě dnes vychází kniha Rudý kapitán. Jaká je? Upřímně, dost děsivá. Knihy Dominika Dána jsou známé tím, že se inspirují skutečnými událostmi. A více než kdy dřív si kladu otázku - je možné, aby to byla pravda?



neděle 6. září 2015

Blogtour Rudý kapitán 3/6: NA FILMOVÁ PLÁTNA!

Knih Dominika Dána bylo prodáno více než půl milionu výtisků. Proto není divu, že filmoví tvůrci ucítili příležitost a nabídli, že nějakou knihu zfilmují. Po letech castingů, psaní a natáčení se toto všechno chýlí ke konci - na začátku roku 2016 přijde v česko-polsko-slovenské spolupráci do kin Rudý kapitán.




sobota 5. září 2015

Blogtour Rudý kapitán 2/6: NEZASTAVITELNÝ HRDINA DÁNOVEK

Bez Richarda Krauze by byl svět dánovek prakticky o ničem. Je to hlavní hrdina, který bez mrknutí oka (no, možná s jedním malinkým nebo se dvěma) vyřeší všechny zapeklité vraždy. Dále se dozvíte něco málo z jeho imaginárního života...